چهارشنبه، بهمن ۲۰، ۱۳۸۹

ارزش غذایی موز خشک شده

موز خشک شده بسیار خوشمزه و فوق العاده است زیرا مزه های همیشگی که در موزه تازه وجود دارد، در موز خشک شده غلظت یافته و بیشتر شده اند.
 بزرگترین سایت فرهنگی و تفریحی ایرانیان |Funshad.com

اما بهتر است که موز خشک شده را به همان شکل بخورید، چرا که اگر خیسش کنید، بی تعارف و رک بگویم، ظاهر زننده و مشمئزکننده ای پیدا می کند!
ارزش غذایی موز خشک شده
از نظر خوراکی
* موز خشک شده یک عصارۀ واقعی از املاح معدنی است.
* غنی بودنش از پتاسیم در واقع یک شانس بزرگ برای ورزشکاران است. و فیبر فراوانش برای رودۀ کم کار بسیار مفید و کاراست.
* موز خشک شده مطمئناً سرشار از کربوهیدرات هاست. کربوهیدارت ها در موز خشک شده به دو شکل کربوهیدرات ساده (خصوصاً فروکتُز) و کربوهیدرات پیچیده (آمیدون) موجودند.
*موز خشک شده عصرانه ای بسیار مناسب برای بچه هاست. این ماده غذایی انرژی مورد نیازشان را تأمین می کند نه چربی را، بر خلاف یک نان شکلاتی که سرشار از چربی و فاقد املاح معدنی است.
ارزش غذایی موز خشک شده
*هر ۱۰۰ گرم موز خشک شده: ۲۷۵ کالری
*آب: ۲۸ گرم،
پروتئین: ۳ گرم،
کربوهیدرات: ۶۳ گرم،
چربی: ۱ گرم،
فیبر: ۵٫۵ گرم،
پتاسیم: ۱۱۵۰ میلی گرم،
منیزیم: ۹۰ میلی گرم،
فسفر: ۷۵ میلی گرم،
کلسیم: ۲۰ میلی گرم،
آهن: ۱٫۳ میلی گرم،
ویتامین B1: 0.1 میلی گرم،
ویتامین B2: 0.2 میلی گرم،
ویتامین B6: 0 میلی گرم،
نیاسین: ۲ میلی گرم،
فُلات: ۰ میلی گرم،
ویتامین C: 4 میلی گرم،
کارُتن: ۱۵۰ میلی گرم،
ویتامین A: 0 میلی گرم،
ویتامین E: 0.6 میلی گرم.

منبع : funshad

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر